Lecture inspireert medewerkers op hun eigen kantoor als ook bezoekers van verschillende evenementen.

Vaste klanten zijn onder andere ABN AMRO, Adyen, Aegon, FrieslandCampina, Glencore, GrandVision, InsingerGilissen, Luba, Heineken, Maxeda, Rabobank, Robeco, Unilever en USG People.

november 2019
Reframing bij Unilever

Filosoof, docent en schrijver Karim Benammar liet de medewerkers van het geheel vernieuwde Global Foods Innovation Centre van Unilever ervaren hoe een radicaal andere kijk nieuwe inzichten kan bieden.

september 2019
Creatiever leren denken

Irene Koel, creatief consultant en docent op de Design Academy Eindhoven, liet medewerkers van Maxeda ervaren hoe creatief denkenĀ en het kiezen van een ander perspectief een enorm positieve impact kunnen hebben.

juli 2019
Hoe eigendom ons beheerst

Bruce Hood, directeur van het Cognitive Development Centre aan de Universiteit van Bristol, werd uit Engeland ingevlogen voor een lecture over eigendom op kantoor bij onze klanten Adyen en Glencore Agriculture, en aansluitend op het Lecture klantevent. Hij gaf inzicht in waarom we als mensen de neiging hebben om obsessief meer spullen te verzamelen, zelfs wanneer het vaak irrationeel en destructief is.

juni 2019
Lecture tijdens Summer School

Kilian Wawoe gaf tijdens de Audit Summer School van KPMG inzicht in de relatie tussen geld (beloningen) & geluk.

juni 2019
Emotionele intelligentie bij Rabobank

Ruim 450 mensen bij Rabobank luisterden geboeid naar Adeola Enigbokan. Zij vertelde hoe emotionele intelligentie veel kan brengen voor mensen en de organisaties waar zij werken.

juni 2019
Lecture ‘Auteursrecht’ bij ABN AMRO

Merel Teunissen, advocaat bij Versteeg Wigman Sprey advocaten en tevens docent, sprak op de jaarlijkse congresdag bij ABN AMRO over de houdbaarheid van auteursrecht in de toekomst.

juni 2019
Storytelling bij Glencore Agriculture

Robert Wolfe vertelde in de boardroom van Glencore hoe je een verhaal uit je eigen leven kan gebruiken om een boodschap echt over te brengen en de mensen om je heen mee te krijgen. Ook gaf hij voorbeelden van de beste storytellers en eenvoudig toe te passen technieken.

maart 2019
Noord-Korea lecture bij Adyen

Remco Breuker sprak bij Adyen over Noord-Korea. Hij gaf daarmee een uniek inzicht in het ongelooflijke systeem dat werd opgezet om een heel land te gijzelen, daar waar andere onderdrukkende communistische regimes, zoals in Oost-Europa, na enkele decennia allemaal zijn ingestort.