Lecture inspireert medewerkers op hun eigen kantoor als ook bezoekers van verschillende evenementen.

Vaste klanten zijn onder andere ABN AMRO, Adyen, Aegon, FrieslandCampina, Glencore, GrandVision, InsingerGilissen, Luba, Heineken, Maxeda, Rabobank, Robeco, Unilever en USG People.

februari 2020
de Bijenkorf

Meer dan 200 medewerkers raakten geïnspireerd door Karim Benammar en leerden tijdens zijn lezing om hun veronderstellingen te herformuleren.

februari 2020
InsingerGilissen

Volle zaal bij InsingerGilissen tijdens de interessante lezing over psychiatrie door professor Frank Koerselman

februari 2020
Adyen

Rogier Creemers boeit 150 medewerkers van Adyen met zijn lezing over het Chinese sociale kredietsysteem.

februari 2020
Rabobank

Op het hoofdkantoor van de Rabobank kregen ruim 100 medewerkers van de juridische afdeling een boeiende lezing over storytelling van Robert Wolfe.

januari 2020
ABN AMRO

Zuurstofexpert Marjon geeft een lecture over ademhalingstechnieken en hoe dit je prestaties kan verbeteren voor 450 leiders van ABN AMRO.

januari 2020
Red Bull

Filosoof, leraar en schrijver Karim Benammar liet Red Bull-medewerkers ervaren hoe een radicaal andere kijk nieuwe inzichten kan bieden.

januari 2020
Rabobank

Dr. Andreas Wismeijer, psycholoog, verbonden als docent aan Tilburg University en Nyenrode Business Universiteit, geeft een lecture over de psychologie van geheimen en onthullingen aan het publiek waarom we geheimen hebben, hoe we kunnen profiteren van geheimen en leugens en wanneer ze een probleem worden.

januari 2020
KPN

Tijdens een managementvergadering van KPN leert Rod actief te luisteren in zijn lecture ‘mindsets for innovation’. 

januari 2020
Aegon

Rogier Creemers, onze China-expert, legt te midden van zijn fascinerende lecture uit waarom het gevreesde Chinese ‘sociale creditsysteem’ in niets lijkt op wat we in Black Mirror hebben gezien.

januari 2020
Luba

Voormalig directeur van de dierentuin van Amsterdam, Maarten Frankenhuis, geeft een lecture bij Luba over seksuele selectie en legt uit hoe menselijk gedrag correleert met soorten in het dierenrijk.

januari 2020
Insinger Gilissen

Richard, expert in sociale experimentele psychologie, legt bij Insinger Gilissen uit hoe we onze leiders lijken te kiezen, een fascinerend verhaal, gebaseerd op jarenlang onderzoek in zijn laboratorium.

november 2019
Reframing bij Unilever

Filosoof, docent en schrijver Karim Benammar liet de medewerkers van het geheel vernieuwde Global Foods Innovation Centre van Unilever ervaren hoe een radicaal andere kijk nieuwe inzichten kan bieden.

september 2019
Creatiever leren denken

Irene Koel, creatief consultant en docent op de Design Academy Eindhoven, liet medewerkers van Maxeda ervaren hoe creatief denken en het kiezen van een ander perspectief een enorm positieve impact kunnen hebben.

juli 2019
Hoe eigendom ons beheerst

Bruce Hood, directeur van het Cognitive Development Centre aan de Universiteit van Bristol, werd uit Engeland ingevlogen voor een lecture over eigendom op kantoor bij onze klanten Adyen en Glencore Agriculture, en aansluitend op het Lecture klantevent. Hij gaf inzicht in waarom we als mensen de neiging hebben om obsessief meer spullen te verzamelen, zelfs wanneer het vaak irrationeel en destructief is.

juni 2019
Lecture tijdens Summer School

Kilian Wawoe gaf tijdens de Audit Summer School van KPMG inzicht in de relatie tussen geld (beloningen) & geluk.

juni 2019
Emotionele intelligentie bij Rabobank

Ruim 450 mensen bij Rabobank luisterden geboeid naar Adeola Enigbokan. Zij vertelde hoe emotionele intelligentie veel kan brengen voor mensen en de organisaties waar zij werken.

juni 2019
Lecture ‘Auteursrecht’ bij ABN AMRO

Merel Teunissen, advocaat bij Versteeg Wigman Sprey advocaten en tevens docent, sprak op de jaarlijkse congresdag bij ABN AMRO over de houdbaarheid van auteursrecht in de toekomst.

juni 2019
Storytelling bij Glencore Agriculture

Robert Wolfe vertelde in de boardroom van Glencore hoe je een verhaal uit je eigen leven kan gebruiken om een boodschap echt over te brengen en de mensen om je heen mee te krijgen. Ook gaf hij voorbeelden van de beste storytellers en eenvoudig toe te passen technieken.

maart 2019
Noord-Korea lecture bij Adyen

Remco Breuker sprak bij Adyen over Noord-Korea. Hij gaf daarmee een uniek inzicht in het ongelooflijke systeem dat werd opgezet om een heel land te gijzelen, daar waar andere onderdrukkende communistische regimes, zoals in Oost-Europa, na enkele decennia allemaal zijn ingestort.