Gastspreker van Lecture

Op zoek naar een gastspreker over stress, de werking van geld of de Verenigde Staten? Vind de ideale spreker bij Lecture.

Lecture heeft toonaangevende gastsprekers die met hun prikkelende onderwerpen verwonderen, verrassen en ogen openen. Hier 3 onderwerpen die de zaal echt even wakker schudden en een niet alledaagse kijk in de toekomst bieden.

Lecture vult jouw event of bijeenkomst op een prikkelende manier in. Onze toonaangevende gastsprekers staan garant voor een bijzondere ervaring bij jouw bezoekers en deelnemers.

Inspireer en motiveer jouw medewerkers. Lecture heeft gerenommeerde gastsprekers die verrassen en verwonderen, wakker schudden en boeien door prikkelende thema’s.

Stuk voor stuk zijn het gastsprekers die uitdagingen en veranderingen van deze tijd op een inzichtelijke manier kunnen belichten en veel stof tot nadenken geven. Lecture heeft bekende gastsprekers die jou en jouw publiek een enorme inspiratieboost geven.

Stress

Thijs Launspach legt uit waarom we tegenwoordig zo gestrest zijn en wat we kunnnen doen om extreme gevolgen te voorkomen. Aan de hand van voorbeelden en interactieve oefeningen laat hij zien wat stress met ons lichaam doet en hoe we daarmee kunnen omgaan. Thijs is ook een expert op het gebied van millennials en de stress die ze ervaren, zoals dertigerdilemma’s, kwartaallevenscrises en generatieverschillen (op de arbeidsmarkt).

Thijs Launspach is een Nederlandse psycholoog, auteur en trainer. Hij heeft verschillende boeken over deze onderwerpen geschreven. Thijs geeft les aan de Universiteit van Amsterdam en de School of Life.

Neem contact op

Herkaderen

Waarom betalen we mensen per uur? Kunnen we volledig vertrouwen op gegevens? Heeft de klant altijd gelijk en is input gelijk aan output? Onze sociaaleconomische systemen zijn gebaseerd op aannames. Soms kan een radicaal andere kijk nieuwe inzichten bieden. Karim Benammar laat zien hoe anders kijken naar ‘problemen’ leidt tot nieuwe oplossingen.

Karim Benammar studeerde filosofie in Engeland, de Verenigde Staten en Japan en doceerde aan de universiteit van Kobe.

Neem contact op

Hoe verleid je een kiezer?

De presidentsverkiezingen zijn pas volgend jaar maar president Trump en de 24 democratische uitdagers zijn al volop in campagnemodus. Tijdens de lecture laat Victor Vlam zien hoe er in de VS campagne wordt gevoerd. Hij werkte in 2008 en 2012 voor de Obama-campagne en geeft je een kijkje achter de schermen. Met welke briljante retorische technieken overtuigt een campagne een kiezer om te gaan stemmen? Hoeveel geld heb je nodig en wat in hemelsnaam doe je ermee?

Victor Vlam is gastdocent bij de UvA en de Tilburg University en auteur van het boek ‘Denken als Donald Trump’. Hij is als Amerika-deskundige vaak te gast bij EenVandaag, Editie NL, 5 Uur Live, RTL Z en Radio 1 en 2.

Neem contact op

Creativiteit, design thinking, gamification, diversiteit, innovatie, influencer marketing, intellectueel eigendom, psychologie, ethiek, media, rechten, china, blockchain, kunstmatige intelligentie, antropologie, communicatie, circulaire economie, bestuurskunde, sociologie, marketing, social media, methodologie, mediation, storytelling en vele andere onderwerpen.