Inspirerende spreker van Lecture

Op zoek naar een inspirerende spreker over kunstmatige intelligentie, de werking van inlichtingendiensten of Noord-Korea? Vind de ideale spreker bij Lecture.

Wilt u de aanwezigen op uw evenement of congres inspireren met een gastspreker? Bij Lecture kunt u een inspirerende spreker inhuren. Lecture is een sprekersbureau dat graag een inspirerende spreker matcht aan uw evenement of bijeenkomst.

Bent u specifiek op zoek naar een spreker met een inspirerend onderwerp dat past bij het doel of onderwerp van uw evenement? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Inspirerende sprekers over uiteenlopende onderwerpen

Inspirerende sprekers kunnen aanzetten tot actie of motiveren om gedrag te veranderen. Sprekers kunnen prikkelen, inspireren en een volle zaal een uur lang boeien met hun verhaal. Bij Lecture vindt u sprekers die uitblinken in het geven van fascinerende hoorcolleges. Wij werken samen met spraakmakende hoogleraren en universitair (hoofd)docenten. Deze wetenschappers kunnen u fascineren met lezingen over uiteenlopende onderwerpen, zoals social media, big data, psychologie en meer.

Ook werken wij samen met docenten van onder andere het Conservatorium van Amsterdam, de Gerrit Rietveld Academie, de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, de Bouwacademie, de Filmacademie en de Militaire academie.

Inspirerende spreker per onderwerp

Bij Lecture heeft u keuze uit uiteenlopende onderwerpen die interessant zijn voor een congres, evenement of bedrijfstraining. Heeft de bijeenkomst een specifiek doel en heeft u al voor ogen welk onderwerp hierbij past? Dan matchen wij u graag aan de juiste spreker voor dit onderwerp. Mocht u advies nodig hebben bij de keuze voor een interessant onderwerp dan denken wij graag met u mee. Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

De volgende onderwerpen kunt u van onze sprekers verwachten:

– Communicatie
– Storytelling
– Psychologie
– Marketing
– Sociologie
– Innovatie
– Creativiteit
– Samenwerking
– Technologie
– Big data
– Ethiek
– Diversiteit
– Social media
– China
– Design thinking
– Gamification

Veelgestelde vragen over onze inspirerende sprekers

Wilt u een gastspreker inhuren voor uw evenement? Dan geven wij u graag wat praktische informatie over de lezingen. Mocht u nog vragen hebben, kunt u gerust contact opnemen.

In welke taal worden de lezingen gegeven?

De meeste lezingen worden in het Nederlands gegeven, maar veel van onze sprekers (onder andere buitenlandse docenten) kunnen de lezing ook in het Engels houden.

Hoe lang duren de lezingen van de sprekers?

De lezingen duren gemiddeld 50 minuten. Sommige lezingen zijn interactief, waardoor het soms kan uitlopen als er veel vragen zijn. Onze lezingen duren maximaal een uur.

Wat kost een spreker?

De kosten voor een gastspreker variƫren. U kunt een offerte aanvragen voor meer informatie over de kosten.

Inspirerende sprekers inhuren bij Lecture

Robotica

Kunnen we een morele machine maken? Is het mogelijk om een robot te bouwen die in staat is zijn acties te beslissen of te modereren op basis van ethische regels? Drie jaar geleden leek het idee onmogelijk, maar Alan Winfield geeft inzicht in waarom het vandaag inderdaad mogelijk is. Hij werpt ook licht op de toekomst van robotica.

Hoogleraar robotethiek aan UWE, Bristol, VK; Gastprofessor aan de University of York en Associate Fellow van het Centre for the Future of Intelligence, University of Cambridge.

Neem contact op

Noord Korea

Hoe is de Kim ‘dynastie’ aan de macht gekomen en hoe heeft het zo lang kunnen functioneren? Professor Breuker geeft een uniek inzicht in het ongelooflijke systeem dat werd opgezet om een heel land te gijzelen, waar andere onderdrukkende communistische regimes, zoals in Oost-Europa, allemaal na een paar decennia instortten.

Remco Breuker is hoogleraar Koreaanse studies en voorzitter van de afdeling Koreaanse studies aan de Universiteit van Leiden. Hij is ook directeur van het Leiden Asia Centre.

Neem contact op

Programmeren

Programmeren leert je hoe computers werken, maar helpt ook om maatschappelijke problemen te begrijpen en op te lossen en om de mooiste en gekste dingen te maken. Programmeren is niet alleen bedoeld voor het ontwikkelen van websites en games, maar kan ook worden gebruikt om kunst, animaties, schilderijen en muziek te maken. Felienne Hermans legt uit hoe het leren van programmeren werkt.

Felienne Hermans heeft les gegeven aan de TU Delft en is momenteel professor aan de Universiteit Leiden, waar ze les geeft aan het Leiden Institute of Advanced Computer Science.

Neem contact op

Creativiteit, design thinking, gamification, diversiteit, innovatie, influencer marketing, intellectueel eigendom, psychologie, ethiek, media, rechten, china, blockchain, kunstmatige intelligentie, antropologie, communicatie, circulaire economie, bestuurskunde, sociologie, marketing, social media, methodologie, mediation, storytelling en vele andere onderwerpen.