Keynote spreker van Lecture

Op zoek naar een keynote spreker over creativiteit, storytelling of reframing? Vind de ideale spreker bij Lecture.

Creativiteit

Irene laat zien hoe creativiteit en het kiezen van een ander perspectief een enorme impact kunnen hebben. Ze legt ook uit dat je lef en vooral doorzettingsvermogen nodig hebt om echt creatief te zijn. Met haar gemakkelijk toe te passen tips en trucs en vooral met humor, leert Irene ons hoe we een beetje creatiever kunnen zijn. Omdat het soms een kleine verandering is die het verschil kan maken.

Na 16 jaar FHV / BBDO, een groot reclamebureau, werd Irene Koel een creatief consultant voor veel bedrijven. Ze is ook docent aan de Design Academy Eindhoven.

Neem contact op

Storytelling

Robert Wolfe laat je ervaren hoe je een verhaal uit je eigen leven kunt gebruiken om echt een boodschap over te brengen en de mensen om je heen te krijgen. Hij geeft ook voorbeelden van de beste verhalenvertellers en inzichten in praattechnieken die gemakkelijk zijn toe te passen.

Robert Wolfe is leiderschapscoach en verhalenverteller aan de THNK School of Creative Leadership. Hij doet onderzoeksprogramma’s voor Wharton, Columbia en Stanford.

Neem contact op

Herkaderen

Waarom betalen we mensen per uur? Kunnen we volledig vertrouwen op gegevens? Heeft de klant altijd gelijk en is input gelijk aan output? Onze sociaaleconomische systemen zijn gebaseerd op aannames. Soms kan een radicaal andere kijk nieuwe inzichten bieden. Karim Benammar laat zien hoe anders kijken naar ‘problemen’ leidt tot nieuwe oplossingen.

Karim Benammar studeerde filosofie in Engeland, de Verenigde Staten en Japan en doceerde aan de universiteit van Kobe.

Neem contact op

Creativiteit, design thinking, gamification, diversiteit, innovatie, influencer marketing, intellectueel eigendom, psychologie, ethiek, media, rechten, china, blockchain, kunstmatige intelligentie, antropologie, communicatie, circulaire economie, bestuurskunde, sociologie, marketing, social media, methodologie, mediation, storytelling en vele andere onderwerpen.