Masterclass van Lecture

Op zoek naar een inspirerende masterclass over programmeren, innovatie of kunstvervalsing? Vind de ideale spreker bij Lecture.

Een masterclass vol nieuwe inspiratie, nieuwe kennis en kansen om te netwerken. Lecture neemt je mee met de nieuwste inzichten en trends binnen een vakgebied.

Lecture inspireert de werknemers van tientallen ambitieuze bedrijven. We verzorgen fascinerende lezingen van top academici en praktijk professionals. Elke masterclass wordt gegeven door dé autoriteit op dat vakgebied rondom tientallen verschillende thema’s.

Boek nu een masterclass bij Lecture en ga de verdieping in

Bij Lecture kun je een inspirerende masterclass boeken voor jouw congres, meeting of evenement. Neem nu contact op met Lecture om te informeren naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee.

Programmeren

Programmeren leert je hoe computers werken, maar helpt ook om maatschappelijke problemen te begrijpen en op te lossen en om de mooiste en gekste dingen te maken. Programmeren is niet alleen bedoeld voor het ontwikkelen van websites en games, maar kan ook worden gebruikt om kunst, animaties, schilderijen en muziek te maken. Felienne Hermans legt uit hoe het leren van programmeren werkt.

Felienne Hermans heeft les gegeven aan de TU Delft en is momenteel professor aan de Universiteit Leiden, waar ze les geeft aan het Leiden Institute of Advanced Computer Science.

Neem contact op

Mindsets for innovation

Aan de hand van interactieve oefeningen laat Rod je zien hoe je kunt overschakelen van ‘ja, maar’ naar ‘ja, en’. Hij gebruikt bekende technieken uit het improvisatietheater. Het resultaat? Een aangenamere manier van samenwerken en een breder perspectief op hoe je elkaar ruimte geeft. Ook leer je om je prettiger te voelen als je een fout maakt.

Rod Ben Zeev is een facilitator en ontwerper van innovatie- en leiderschapsprogramma’s aan de THNK School of Creative Leadership. Hij is de oprichter van de Tel Aviv Improv School.

Neem contact op

Meestervervalsers

Judith Noorman geeft college over meestervervalsers. Wat is ‘echt’? Hoe maak je een vervalsing van een Nederlandse meester? En vooral, hoe herken je met zeer innovatieve technieken een vervalsing? Ook wordt ingegaan op actuele zaken, zoals de pas ontdekte Rembrandt-schilderijen van Jan Six en het duurste schilderij dat ooit is verkocht: Salvator Mundi van Leonardo da Vinci.

Judith Noorman is hoogleraar kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Ze haalde haar PhD aan de New York University.

Neem contact op

Creativiteit, design thinking, gamification, diversiteit, innovatie, influencer marketing, intellectueel eigendom, psychologie, ethiek, media, rechten, china, blockchain, kunstmatige intelligentie, antropologie, communicatie, circulaire economie, bestuurskunde, sociologie, marketing, social media, methodologie, mediation, storytelling en vele andere onderwerpen.