Book an inspiring speaker at speakers agency Lecture

Are you organizing an event, a company training or a conference and would you like to captivate the audience with an inspiring lecture?

Stress

Thijs Launspach legt uit waarom we tegenwoordig zo gestrest zijn en wat we kunnnen doen om extreme gevolgen te voorkomen. Aan de hand van voorbeelden en interactieve oefeningen laat hij zien wat stress met ons lichaam doet en hoe we daarmee kunnen omgaan. Thijs is ook een expert op het gebied van millennials en de stress die ze ervaren, zoals dertigerdilemma’s, kwartaallevenscrises en generatieverschillen (op de arbeidsmarkt).

Thijs Launspach is een Nederlandse psycholoog, auteur en trainer. Hij heeft verschillende boeken over deze onderwerpen geschreven. Thijs geeft les aan de Universiteit van Amsterdam en de School of Life.

Neem contact op

Mindsets for innovation

Aan de hand van interactieve oefeningen laat Rod je zien hoe je kunt overschakelen van ‘ja, maar’ naar ‘ja, en’. Hij gebruikt bekende technieken uit het improvisatietheater. Het resultaat? Een aangenamere manier van samenwerken en een breder perspectief op hoe je elkaar ruimte geeft. Ook leer je om je prettiger te voelen als je een fout maakt.

Rod Ben Zeev is een facilitator en ontwerper van innovatie- en leiderschapsprogramma’s aan de THNK School of Creative Leadership. Hij is de oprichter van de Tel Aviv Improv School.

Neem contact op

Emotionele intelligentie

Adéola laat zien hoe emotioneel intelligente organisaties kunnen worden ontwikkeld. Aan de hand van een breed scala aan verhalen uit haar eigen ervaringen in Moskou, New York City en Amsterdam vertelt Adéola ons hoe de ruimte om ons heen invloed heeft op hoe we ons voelen en presteren. Ze spreekt ook over wat er om haar heen gebeurde toen de Twin Towers op 9/11 instortten.

Adéola Anigbokan is docent milieusociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Ze is geboren in New York, waar ze promoveerde in Psychologie aan de City University en haar BA in antropologie aan de Columbia University.

Neem contact op

Creativity, design thinking, gamification, diversity, innovation, influencer marketing, intellectual property, psychology, ethics, media, rights, china, blockchain, artificial intelligence, anthropology, communication, circular economy, public administration, sociology, marketing, social media, methodology, mediation, storytelling and many other topics.