Spreker

Op zoek naar een spreker over psychologie, kunstmatige intelligentie of creativiteit? Vind de ideale spreker bij Lecture.

Creativiteit

Irene laat zien hoe creativiteit en het kiezen van een ander perspectief een enorme impact kunnen hebben. Ze legt ook uit dat je lef en vooral doorzettingsvermogen nodig hebt om echt creatief te zijn. Met haar gemakkelijk toe te passen tips en trucs en vooral met humor, leert Irene ons hoe we een beetje creatiever kunnen zijn. Omdat het soms een kleine verandering is die het verschil kan maken.

Na 16 jaar FHV / BBDO, een groot reclamebureau, werd Irene Koel een creatief consultant voor veel bedrijven. Ze is ook docent aan de Design Academy Eindhoven.

Neem contact op

Hoe kiezen we onze leiders

Richard Ronay geeft een dieper inzicht in de sociale, omgevings- en psychologische mechanismen waarmee we onze leiders kiezen. Kennis over ons vaak onbewuste gedrag biedt kansen om effectievere organisaties te ontwerpen.

Richard Ronay is assistent professor en leidt het onderzoeksprogramma ‘Leadership & Management’ op de Universiteit van Amsterdam. Eerder was hij docent op de Columbia Business School in New York.

Neem contact op

Robotica

Kunnen we een morele machine maken? Is het mogelijk om een robot te bouwen die in staat is zijn acties te beslissen of te modereren op basis van ethische regels? Drie jaar geleden leek het idee onmogelijk, maar Alan Winfield geeft inzicht in waarom het vandaag inderdaad mogelijk is. Hij werpt ook licht op de toekomst van robotica.

Hoogleraar robotethiek aan UWE, Bristol, VK; Gastprofessor aan de University of York en Associate Fellow van het Centre for the Future of Intelligence, University of Cambridge.

Neem contact op

Creativiteit, design thinking, gamification, diversiteit, innovatie, influencer marketing, intellectueel eigendom, psychologie, ethiek, media, rechten, china, blockchain, kunstmatige intelligentie, antropologie, communicatie, circulaire economie, bestuurskunde, sociologie, marketing, social media, methodologie, mediation, storytelling en vele andere onderwerpen.