Ons team op kantoor.

Van event planner tot wetenschapscommunicator

Micha

Oprichter
Micha is de oprichter van Lecture. Hij is een nieuwsgierige ondernemer met een passie voor creativiteit. Het zijn de ogenschijnlijk irrelevante verhalen die vaak het meest relevant zijn en het is Micha’s visie om deze verhalen over het voetlicht te brengen.

Als oprichter en creatief directeur van zijn eerste bedrijf, COZ, heeft hij voor vele merken campagnes gemaakt. Voor onder andere Heineken, Aegon en Zeeman, won COZ zes Leeuwen op het International Festival of Creativity in Cannes en de befaamde International Clio Award in New York. Daarnaast adviseert Micha al jaren directieleden en leden van de de raad van bestuur van bedrijven als Liberty Global, ABN AMRO, Heineken en internationale retailketens m.b.t creatie en innovatie. Bij Lecture zet hij zijn ondernemingsdrang voort en combineert deze met zijn jarenlange ervaring en expertises om een brug te slaan tussen de academische wereld en het bedrijfsleven.

Neem contact op

Michelle

Senior Account Manager

Michelle komt uit de wereld van marketing en reclame. In de afgelopen jaren heeft ze veel ervaring opgedaan in de samenwerking met diverse klanten op uiteenlopende projecten. In die tijd hebben Micha en Michelle bij COZ een aantal jaren intensief samengewerkt. Michelle is op haar best met leuke collega’s, interessante klanten en zo veel mogelijk uitdaging.

Neem contact op

Zoë

Event Coordinator 

Zoë organiseert alle belangrijke zaken voor onze klanten én onze sprekers, van A tot Z . Zoë is afgestudeerd psychologe met een specialisatie in de neuropsychologie. Haar passie ligt bij het organiseren en plannen in combinatie met de wetenschap. Bij Lecture is deze combinatie goed mogelijk en kan zij zichzelf blijven ontwikkelen als een duizendpoot.

 

Neem contact op

Lucas

Lucas is 3e jaars toegepaste psychologie student. Sinds november stagiair bij ons op kantoor om zich te ontwikkelen op psychologisch marketinggebied. Door zijn studie toegepaste psychologie heeft hij affiniteit met samenwerken en feedback geven. Hij wordt ingezet waar hij nodig is.

Marloes

Wetenschapscommunicator
Bij Lecture zoekt Marloes naar wetenschappelijke verhalen en helpt sprekers om deze op een heldere, creatieve manier te brengen aan een groot publiek. Marloes is als het ware onze ‘verhalendokter’. Samen met de sprekers onderzoekt ze hoe voorbij de grafieken en tabellen te kijken en te spreken met emotie en verbeeldingskracht over dat wat hen drijft.

Naast Lecture geeft Marloes workshops in presentatievaardigheden en storytelling. Ze heeft ervaring als wetenschapsjournalist en presentatrice bij nationale tv- en radioprogramma’s, zoals Hoe?Zo! Radio, De Kennis van Nu en de Universiteit van Nederland. Marloes studeerde daarvoor biologie en rondde de master wetenschapscommunicatie cum laude af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Wil je als spreker sparren over je verhaal? Dan kun je bij Marloes terecht!

Neem contact op

Chantal

Personal assistant en office manager
Chantal is de spin in het web en verantwoordelijk voor de meest tijdrovende zaken zoals logistiek en planning. Wanneer je Lecture belt, krijg je hoogstwaarschijnlijk Chantal aan de lijn.

Chantal studeerde hotel- en hospitality management aan het Eurocollege. Voorafgaand aan Lecture werkte Chantal als marketingassistent bij Opentext en als sales- en officemanager bij Epiphany. Chantal is ons organisatorische talent binnen Lecture, ze heeft een scherp oog voor detail en helpt je graag verder als je vragen hebt.

Neem contact op