Ons team op kantoor.

Van event planner tot wetenschapscommunicator

Micha

Oprichter
Micha is de oprichter van Lecture. Hij is een nieuwsgierige ondernemer met een passie voor creativiteit. Het zijn de ogenschijnlijk irrelevante verhalen die vaak het meest relevant zijn en het is Micha’s visie om deze verhalen over het voetlicht te brengen.

Als oprichter en creatief directeur van zijn eerste bedrijf, COZ, heeft hij voor vele merken campagnes gemaakt. Voor onder andere Heineken, Aegon en Zeeman, won COZ zes Leeuwen op het International Festival of Creativity in Cannes en de befaamde International Clio Award in New York. Daarnaast adviseert Micha al jaren directieleden en leden van de de raad van bestuur van bedrijven als Liberty Global, ABN AMRO, Heineken en internationale retailketens m.b.t creatie en innovatie. Bij Lecture zet hij zijn ondernemingsdrang voort en combineert deze met zijn jarenlange ervaring en expertises om een brug te slaan tussen de academische wereld en het bedrijfsleven.

Neem contact op

Marloes

Wetenschapscommunicator
Bij Lecture zoekt Marloes naar wetenschappelijke verhalen en helpt sprekers om deze op een heldere, creatieve manier te brengen aan een groot publiek. Marloes is als het ware onze ‘verhalendokter’. Samen met de sprekers onderzoekt ze hoe voorbij de grafieken en tabellen te kijken en te spreken met emotie en verbeeldingskracht over dat wat hen drijft.

Naast Lecture geeft Marloes workshops in presentatievaardigheden en storytelling. Ze heeft ervaring als wetenschapsjournalist en presentatrice bij nationale tv- en radioprogramma’s, zoals Hoe?Zo! Radio, De Kennis van Nu en de Universiteit van Nederland. Marloes studeerde daarvoor biologie en rondde de master wetenschapscommunicatie cum laude af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Wil je als spreker sparren over je verhaal? Dan kun je bij Marloes terecht!

Neem contact op

Chantal

Personal assistant en office manager
Chantal is de spin in het web en verantwoordelijk voor de meest tijdrovende zaken zoals logistiek en planning. Wanneer je Lecture belt, krijg je hoogstwaarschijnlijk Chantal aan de lijn.

Chantal studeerde hotel- en hospitality management aan het Eurocollege. Voorafgaand aan Lecture werkte Chantal als marketingassistent bij Opentext en als sales- en officemanager bij Epiphany. Chantal is ons organisatorische talent binnen Lecture, ze heeft een scherp oog voor detail en helpt je graag verder als je vragen hebt.

Neem contact op

Annick

Partner
Annick is partner bij Lecture, compagnon van Micha en mede verantwoordelijk voor sales, klantcontact en de dagelijkse operatie.

Hiervoor stuurde ze het door haarzelf opgerichte communicatiebureau Black Magic Marker aan, met klanten als ABN AMRO, Philips, Calvin Klein, Tikkie, Veen Media en Nationaal Comité 4 en 5 mei. Dit bureau heeft ze ruim 13 jaar met veel plezier en succes aangestuurd, na haar werkzame tijd bij het interactieve bureau Lost Boys en daarvoor bij ING. Als je klant bent bij Lecture zul je vaak met Micha of Annick contact hebben.

Neem contact op