Veelgestelde vragen

Wie zijn de lecturers?
Lecture werkt samen met tientallen inspirerende docenten van alle Nederlandse universiteiten. Regelmatig zetten we op deze site nieuwe lecturers in de kijker.

Kunnen alleen universitair docenten lecturer worden?
Nee. Lecture werkt met inspirerende hoogleraren en spraakmakende universitair (hoofd)docenten. In principe allemaal inspirerende wetenschappers die uitblinken in het geven van fascinerende hoorcolleges. Maar we werken ook met docenten van de Filmacademie, de Militaire academie, de Bouwacademie, Het conservatorium, de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten of de Gerrit Rietveld Academie.

Zijn jullie lectures ook online te bekijken?
Nee. Al onze lectures zijn exclusief en voorbehouden aan onze klanten.

Worden lectures alleen in het nederlands gehouden?
Nee. Lectures van buitenlandse docenten worden in het Engels gehouden. Voor sommige bedrijven worden alle Lectures in het Engels gehouden.

Zijn de lectures toegankelijk voor alle werknemers?
Jazeker. Iedereen, van koffiedame tot CEO, is welkom. Bovendien mag u ook klanten, relaties, prospects en andere stakeholders uitnodigen voor uw lectures.

Wie kiest de dag en het tijdstip?
Je bepaalt zelf op welke dag en hoe laat de lecture iedere maand gegeven wordt. Wel adviseren we om dat iedere maand op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip te doen zodat medewerkers het vast voor de komende maanden in hun agenda kunnen zetten!

Hoeveel mensen mogen bij de lectures aanwezig zijn?
Zoveel als er in de door u aangewezen ruimte passen. Lectures kunnen gehouden worden in de kantine, in de vergaderzaal, in een auditorium en zelfs in de lobby van het gebouw…

Mogen we een lecture tijdens de lunch organiseren?
Het lunchuur is voor ons geen probleem.

Wat regelt lecture?
Eigenlijk regelen we alles behalve de zaal en de techniek. We ontwikkelen het curriculum en verzorgen maandelijks de logistiek en de planning.